Galerie

Dit zijn tekeningen die allemaal in de periode rond Kerst ontstaan zijn. Ik schetste op diverse kerstmarkten en bijvoorbeeld op het 'IJspretpark' bij de Westergasfabriek in Amsterdam. Het leek me leuk om er een Kerstpagina mee te maken. Alle werken zijn te koop en wellicht zit er een mooi kerstcadeautje voor u tussen!

uit 2015 tot 2016 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Emma en Wilhelmina

Emma en Wilhelmina

2016

De  "historische Kerstmarkt te Haarlem vond plaats in "Het straatje van Emma", hier werden "Koningin Emma" en de jonge "Prinses Wilhelmina" ontvangen. Gelukkig mocht ik ze komen tekenen! 

Schrijvende

Schrijvende

2016

Op de historische Kerstmarkt te Haarlem waar "Koningin Emma" in een voor de gelegenheid naar haar genoemd straatje werd ontvangen waren ook tal van figuren in kleding van de 19e eeuw te zien. Een van de figuren hier; een 'schrijvende.'    

Wachten op Emma

Wachten op Emma

2016

Op de historische Kerstmarkt  "Het straatje van Emma" verscheen "Koningin Emma" in gezelschap van de nog jonge "Prinses Wilhelmina"  Zij kwamen aan in een mooie koets die door 2 paarden getrokken werd. Hier staan de paarden nog te wachten op haar komst.  

Schaatsend kind

Schaatsend kind

2016

Schets van een schaatsend kind. Gemaakt in periode rond kerst bij het ijsbaantje voor kinderen, het "IJspretpark" in Amsterdam. (terrein Westergasfabriek) De tekening is in passe-partout gezet, maar kan tevens in lijstje door mij geleverd worden, prijs wordt dan iets meer.

Kind met ijsmuts

Kind met ijsmuts

2015

Krijttekening van kind na het schaatsen. De ijsmuts is nog op, nu een pannenkoek graag! Getekend in het "IJspretpark", dit is een schaatsbaantje voor kinderen nabij de Westergasfabriek in Amsterdam, dat er jaarlijks in de kerstvakantie te vinden is. De tekening is met inbegrip van passepartout en kan eventueel worden ingelijst tegen kleine meerprijs.

Leren schaatsen

Leren schaatsen

2015

In de kerstvakantie maakte ik schetsen bij het "IJspretpark" in Amsterdam. Een jaarlijks terugkerend evenement op het terrein van de Westergasfabriek. Een kind leert schaatsen met hulp van vader. Het werk is gezet in passe-partout, maar kan ook in mooi lijstje geleverd worden.      

Niet vallen!

Niet vallen!

2015

Schaatser die met moeite overeind blijft! Getekend bij het ijsbaantje voor kinderen in het 'IJspretpark" te Amsterdam bij het Westerpark. De tekening zit in passepartout maar kan eventueel ingelijst worden afgeleverd tegen kleine meerprijs.

schetsblad kinderen

schetsblad kinderen

2015

Twee kinderen met hun sleetjes op het ijs. Getekend in Amsterdam bij het ijsbaantje voor kinderen in het 'IJspretpark'  bij de Westergasfabriek.   De tekening is in passe-partout en kan eventueel ingelijst voor u worden tegen kleine meerprijs.

Warm aangekleed

Warm aangekleed

2015

In de kerstvakantie kunnen kinderen schaatsen in het "IJspretpark" , een tijdelijk baantje bij de Westergasfabriek in Amsterdam. En ik kan daar heerlijk schetsen. Hier een schets van een kind dat tegen de kou flink is "ingepakt". De tekeing is met inbegrip van passepartout, kan eventueel tegen een kleine meerprijs door mij ingelijst worden.